Saturday, April 10, 2010

Alih

Vila i frid vår älskade, Alih
1999.11.21 - 2010.03.07

Alih var min och Mr. L's första gemensamma hund och han var 3 månader gammal när han klev in i våra liv. Han var perfekt från allra första början.

Redan som valp var han en mycket lättsam kille som man ville spendera all sin tid tillsammans med. Han var en lojal, uppmärksam och lydig Big Baby med en härlig och unik personlighet. Bland annat åt han alltid sand och han hade ett underbett som gjorde att hans tunga stack ut när han sov. :) Alih kom från en välkänd uppfödare i Los Angeles men pga en vit fläck på bröstet (och några andra saker ;)) så var det aldrig snack om någon utställningskarriär för vår underbara kille. Han fortsatte vara vår "lilla baby" även efter att han blivit en vuxen och kraftfull man. :) Alih döptes efter den världskända boxaren, Muhammed Ali. H:et lades till i slutet på hans namn som en liten "specialeffekt" då ingen faktiskt kunde mäta sig med vår älskade kille.

Alih är djupt saknad och vi tänker på honom vareviga dag. Vi finner dock tröst i att han levde ett långt och lyckligt liv. Han och hans "bror" Carlos var våra bebisar och vi levde för våra älskade hundar. Vi vårdar de underbara minnen vi har av Alih och vi är otroligt tacksamma för de många underbara år vi fick tillsammans. Pga hans otroliga personlighet lämnade han många människor berörda vilket gör honom djupt saknad av många.

Lite kort om Alih:
Namn: Pegasus' Alih
Ras: Rottweiler
Uppfödare: Pegasus' - Los Angeles, USA
Kön: Hane (kastrerad)

Sire: USCH Adior V.D. Weilershoeve
Dam: USCH Paul-Michael's Pegasus' Angel

Höjd: 67 cm
Vikt: ca 55 kg

För att återgå till bloggen, klicka på "tillbaka till" pilen.