Monday, April 19, 2010

Om Billy

Billy kom till oss vid 8 veckors ålder men vi träffade honom för första gången redan när han var drygt 6 veckor gammal, och det var kärlek vid första ögonkastet. När han kom ut ur valprummet så frågade både Mr. L och jag samtidigt "och vem är det här?".... Det var HONOM vi skulle ha, det var inget snack om saken! Han var den största valpen men det var inte därför vi föll som furor för honom, nej det var något speciellt med honom. Det syntes i hans ögon och gör fortfarande. Han är en klok ung man och han har det där "lilla extra" i personlighet. Förhoppningsvis blir han också en riktig pudding. ;)

I stamtavlan heter Billy Deminas Onedin och han kommer från Deminas kennel i Täby, Stockholm. Vi går för närvarande en lydnadskurs hos klickerklok.se och än så länge har han varit som en svamp vad gäller inlärningsförmåga. Han lär sig på nolltid men självklart är allt kravlöst i detta stadiet. Billy och jag lägger fokus på att ha roligt tillsammans... :)

Billy är mycket trygg i sig själv, orädd och en nyfiken liten söting. I skrivandets stund är han dryga 12 veckor gammal och har varit hos oss i 4 veckor. Mer info om denna goding kommer i sinom tid.

Billys namn uttalas på engelska vilket innebär att Y:et uttalas som ett I. ex. BILLI.